Om Ekonomival.se

Om varför Ekonomival.se skapades, teamet bakom och vad du kan förvänta dig av oss samt information om hur visar annonser, hur vi rangordnar våra topplistor och vilka länkar som är annonslänkar.

Om Ekonomival.se illustration

Om oss

Ekonomival.se är en jämförelseportal för ekonomiska val, med särskilt fokus på privatekonomi. Förutom att jämföra långivare, försäkringsbolag och nätmäklare erbjuder vi informativa artiklar som är utformade för att öka din kunskap inom ekonomiska områden.

Alla våra publicerade artiklar och informationssidor hittar du i vår sitemap.

Varför Ekonomival.se?

Det finns många hemsidor som jämför kreditkort, försäkringar och lån, men det finns inte många aktörer som försöker göra allt - och sedan gör det på ett bra sätt. Därför föddes idén till Ekonomival.se. Vi vill göra valet lättare för dig.

Om annonser på Ekonomival.se

Ekonomival.se är en sida som samlar jämförelsetjänster inom ekonomi. Tjänsten är gratis för dig som använder den och för att finansiera den så använder vi oss av partnerlänkar som vi tjänar pengar på.

  • När du klickar dig vidare till någon av våra partners använder vi oss av affiliatelänkar som gör att vi får en provision om du väljer att ingå ett avtal med partnern. Detta medför ingen extra kostnad för dig som användare.
  • Vi gör vårt yttersta för att vara objektiva i vår bedömning av partners och ersättningsnivåer ska således inte påverka placeringar eller omdöme.

Hur vi rangordnar våra topplistor

Våra topplistor av långivare, kreditkort etc. rangordnas utefter ett flertal kriterier där våra experters omdömen tillsammans med följande dynamiska variabler vägs in för själva sorteringen:

  • Långivare, kreditkort etc. som är relevanta för artikelns innehåll, t.ex. låna 100 000 kr, snabblån eller kreditkort med bonuspoäng.
  • Vår statistik över popularitet, besök, klick och konverteringsgrad.
  • Dessutom väger vi även in vår eventuella provision för att förmedla en kund till en långivare, kreditkort etc. i beräkningen. I de fall där det finns två eller flera likartade aktörer kommer en partner där vi får en högre provision rankas över de som erbjuder en lägre eller ingen provision.

Om du som besökare använder dig av våra filtreringsfunktioner kommer även dessa ligga till grund för de aktörer som presenteras för dig.

Företagsuppgifter

Ekonomival.se ägs och drivs av:
PXL Perfect AB (Org.nr. 556825-0160)
Kyrkogatan 24
411 15 Göteborg
info@ekonomival.se

Senast uppdaterad: 23 juni 2024