ManyPets

ManyPets är ett försäkringsbolag som uteslutande erbjuder djurförsäkringar. De har tagit fram försäkringar för både hund och katt med generösa villkor. ManyPets startade 2012 i London och etablerade sig på den svenska marknaden under 2019. Deras försäkring Premium har flera år i rad rankats som en av de bästa av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

ManyPets screenshot illustration

OBS!

För tillfället går det inte att teckna försäkringar hos ManyPets. Det kan bero på att de inte längre har öppet för nya kunder eller har lagt ner. För alternativ, ta en titt på vår stora jämförelse av försäkringar.

Teckna en hund- eller kattförsäkring från ManyPets

ManyPets erbjuder tre olika försäkringar: Bas, Standard och Premium. Du kan försäkra ditt husdjur redan från fyra veckors ålder, men samtidigt finns ingen åldersgräns för äldre djur. Det ersättningsbelopp du väljer för veterinärvård gäller livet ut.

En av marknadens högsta ersättningar för veterinärvård

Med ManyPets försäkringar får du tillgång till ovanligt höga ersättningar för veterinärvård, upp till 140 000 kronor, och lika villkor gäller för alla raser och ursprung.

Enkla och tydliga villkor

Försäkringarna från ManyPets har inga krångliga villkor utan är enkla att förstå. Dessutom har de ingen bindningstid, utan du kan säga upp försäkringen precis när du vill. Du slipper också karenstider så att ditt husdjur direkt blir skyddat när du byter försäkring från ett annat bolag.

Anmäl skador online

Allting kring ditt husdjurs försäkring kan skötas online. Du anmäler skadan på ManyPets hemsida, och sedan får du kontinuerligt uppdateringar via mejl i ärendet. Du kan även få personlig service om du har några frågor eller funderingar.

Välj din egen självrisk

Genom att välja den självrisk du önskar kan du själv påverka priset på försäkringen. ManyPets erbjuder en fast självrisk från 0 kronor, och en rörlig självrisk från 15 %. Självriskperioden är dessutom extra lång vilket innebär färre utgifter om du behöver utnyttja försäkringen.

Tillägg för djur med tidigare besvär

De flesta husdjursförsäkringar utesluter tidigare skador som har uppstått innan den nya försäkringen tecknas. Men hos ManyPets kan du välja ett tillägg för djur med tidigare besvär. Då blir du ersatt för eventuella kommande veterinärkostnader som är relaterade till tidigare skador eller sjukdomar.

Daniel Stensiö

Redaktör & tekniskt ansvarig

Daniel är en av två grundare till Ekonomival.se och är tekniskt ansvarig för sajten. Han har arbetat med onlineportaler i ett flertal olika nischer sedan 2008 och har innan dess studerat ekonomi på Handelshögskolan i Göteborg.

Vanliga frågor om ManyPets

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Det som påverkar priset är bland annat var du bor, ditt djurs ras och ålder, försäkringens omfattning och den självrisk du väljer.

Ja, du får 15 % rabatt på din försäkringspremie när du försäkrar fler än ett husdjur hos ManyPets.

Självriskperioden sträcker sig över ett helt försäkringsår.

Försäkringarna Standard och Premium täcker både tandsjukdom och tandskador, medan Bas inte gör det.

Senast uppdaterad: 12 juni 2024