CreditStar

CreditStar är ett ledande finansiellt teknikföretag som erbjuder flexibla privatlån med bra villkor och en snabb ansökningsprocess. Sedan 2006 har CreditStar gjort det enklare att få tillgång till trygg konsumentfinansiering, oavsett vad du vill använda pengarna till. Idag är de verksamma i 8 länder och har över 1 miljon registrerade kunder.

CreditStar screenshot illustration

Privatlån från CreditStar

 • Låna upp till 50 000 kr
 • Snabbt beslut
 • Ingen säkerhet krävs
 • Återbetalningstid upp till 2 år
 • Fast ränta
 • Pengarna på kontot inom 60 minuter

Ett privatlån från CreditStar är perfekt för livets alla händelser. Med en digital och smidig ansökningsprocess erbjuder de en kundupplevelse i första klass. När din ansökan granskats och du godkänt villkoren finns vanligtvis pengarna på kontot inom 60 minuter.

Hos CreditStar kan du låna mellan 5 000 kr upp till 50 000 kr utan säkerhet och med en löptid upp till 2 år. Du behöver inte redogöra vad du vill använda lånet till, så det är fritt fram att spendera pengarna hur du vill. Kanske behöver du fixa bilen, renovera hemmet eller åka på en oförglömlig resa? Endast du sätter gränserna för vad som är möjligt.

Ränta och grundvillkor för privatlån

 • Fast inkomst
 • Vara minst 18 år gammal
 • Bosatt i Sverige
 • BankID krävs
 • Godkänd kredit- och bedrägerigranskningskontroll
 • Giltigt mobilnummer

CreditStar erbjuder en fast ränta på 20%. När du beviljats lånet tillkommer en uppläggningsavgift på 450 kr samt en administrationsavgift på 45 kronor per månad. Om du till exempel tar ett lån på 30 000 kr med en löptid på 24 månader, kommer den effektiva räntan att vara 27,21 % med uppläggningsavgiften och administrationsavgifterna inkluderade. Detta innebär att du betalar en månadskostnad på 1571.90 kronor.

För att beviljas ett privatlån hos CreditStar behöver du vara minst 18 år, vara bosatt i Sverige och ha en fast inkomst. Du kommer att behöva ett BankID för att skicka in din ansökan digitalt. När du skickat in din ansökan görs en kredit- och bedrägerigranskningskontroll för att säkerställa att dina uppgifter stämmer. CreditStar gör även en bedömning för huruvida du har de ekonomiska förutsättningarna som krävs för att betala tillbaka lånet.

Hur du ansöker

Med en digital ansökningsprocess går det snabbt och enkelt att skicka in din ansökan via CreditStars hemsida. Under vardagar får du svar på din ansökan redan samma dag och pengarna betalas vanligtvis ut till ditt konto inom en timme. Nedan har vi listat hur du skickar in din ansökan till CrediStar:

 • Fyll i lånebelopp och den återbetalningstid du vill ansöka om. Sedan fyller du i dina kontakt- och personuppgifter för att registrera dig på hemsidan. När du registrerat dig går du igenom den information som du angett innan du identifierar dig med BankID och skickar iväg din ansökan.
 • En kredit- och bedrägerigranskningskontroll genomförs och granskas av CreditStar.
 • När din ansökan beviljats kommer pengarna att i de flesta fall betalas ut till ditt konto inom 60 minuter.

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Creditstar Sweden AB
Organisationsnummer 556842-9707
Finansinspektionen Länk
Telefonnummer 08-525 008 59
E-post kundtjanst@creditstar.se
Adress c/o Regus Norra Bantorget, Olof Palmes gata 29, våning 4
Postnummer 111 22
Postort Stockholm
Hemsida creditstar.se

Öppettider hos kundtjänst

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Jennifer Martinsson

Skribent

Jennifer har en utbildning inom internationell ekonomi och brinner för att göra finansbranschen lättbegriplig och lättillgänglig för alla. Som skribent hos Ekonomival.se vill Jennifer väcka ett intresse för privatekonomi genom att förse våra besökare med praktisk information som gör det enkelt att fatta rätt ekonomiskt beslut.

Vanliga frågor om CreditStar

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Hos Creditstar kan du låna mellan 5 000 kr upp till 50 000 kr utan säkerhet. Detta innebär att du endast behöver ingå personlig borgen för lånet, det vill säga att du behöver inte ange några av dina tillgångar som säkerhet för lånet.

För att få ett privatlån hos CreditStar krävs det att du är minst 18 år, är bosatt i Sverige och har en fast inkomst. Du behöver även ha ett svenskt BankID för att kunna legitimera dig när du skickar in din ansökan. Du behöver även ha en godkänd kreditupplysning, vilket CreditStar granskar när du skickat in din ansökan.

Du kan låna till precis det du vill. Så länge du uppfyller kraven för ett privatlån kan du använda pengarna till valfritt ändamål.

CreditStar erbjuder en fast ränta på 20%. En uppläggningsavgift på 450 kr tillkommer när du godkänner ditt lån och en administrationsavgift om 45 kr tillkommer varje månad. På så vis blir den effektiva räntan 27,21%.

CreditStar erbjuder en återbetalningstid mellan 6 månader upp till 2 år.

Senast uppdaterad: 22 maj 2024