Rocker Privatlån

Det svenska finansbolaget Rocker startade under namnet Bynk i slutet av 2016. Då erbjöd man endast konsumentlån, men efter namnbytet fungerar Rocker som en bank med tjänster som betalkort, sparkonton med ränta samt en app med många olika funktioner för din ekonomi. Utöver det är Rocker också låneförmedlare för privatlån och samlingslån.

Ansök om privatlån hos Rocker

Via Rocker kan du ansöka om privatlån mellan 10 000 till 600 000 kronor med en löptid på 1-15 år. Du fyller bara i ansökningsformuläret och bekräftar din ansökan med BankID.

Grundkrav för Rocker privatlån

För att kunna ansöka om privatlån via Rocker behöver du vara minst 20 år gammal. Du måste också ha en inkomst på minst 120 000 kronor per år samt sakna betalningsanmärkningar och vara helt skuldfri hos Kronofogden. Eftersom ansökan sker online behöver du också kunna bekräfta din identitet med BankID.

Smidig ansökan i webbläsaren eller appen

Du kan ansöka om privatlån hos Rocker både i webbläsaren och via den nedladdningsbara appen. Oavsett val så är det enkelt och smidigt att ansöka. Du fyller bara i önskat lånebelopp, lånetid och om du vill ansöka om ett samlingslån eller ej. Sedan fortsätter du genom att uppge dina personuppgifter. Efter att du har bekräftat ansökan skickas den till Rockers samarbetspartners, och blir du erbjuden ett eller flera lån kommer de att synas direkt i appen.

Ansök om flera lån med bara en kreditupplysning

Hos Rocker gör du bara en ansökan men kan ändå få erbjudanden från flera långivare. Det innebär att du slipper flera kreditupplysningar som kan försämra din kreditvärdighet. I stället utförs endast en kreditupplysning via UC. En del av Rockers samarbetspartners kan dessutom begära ytterligare information från Bisnode, men det är ingenting som registreras hos UC och kommer därför inte att påverka din kreditvärdighet där.

Få Rocker Premium gratis i sex månader

Du som blir lånekund hos Rocker kan ta del av ett erbjudande som ger dig Rocker Premium i sex månader. Det är ett paket som bland annat innehåller ett biometriskt kort, sparkonto med hög ränta, kostnadsfri kortkredit och möjligheten att få cashback på dina köp. Rocker Premium kostar annars 99 kronor per månad.

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Rocker AB (publ)
Organisationsnummer 559046-8574
Finansinspektionen Länk
Telefonnummer 020-700 700
E-post [email protected]
Adress Flaggan 1115
Postnummer 116 74
Postort Stockholm
Hemsida rocker.com

Fler varumärken från Rocker AB (publ)

Öppettider hos kundtjänst

Måndag 09:00 – 18:00
Tisdag 09:00 – 18:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00
Caroline Andre

Caroline Andre

Skribent

Caroline är en mångsidig skribent med ekonomiutbildning på universitetsnivå. Hon har lång erfarenhet av att skriva texter inom ekonomi och ett särskilt intresse för privatekonomiska frågor.

Läs mer om Caroline

Vanliga frågor om Rocker Privatlån

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Nej, Rocker godkänner inte låntagare med betalningsanmärkningar.

Rocker påverkar inte räntan, utan den bestäms av de kreditgivare de samarbetar med. Räntan baseras på din ekonomiska situation, den kreditupplysning som görs samt varje kreditgivares riskbedömning.

När du ansöker om lån via Rocker skickas din ansökan till Avida, Marginalen, Nordax, Svea och SevenDay.

Vissa av långivarna kan ha en uppläggningsavgift som du behöver betala innan lånesumman sätts in på ditt konto. Men är du Plus- eller Premiumkund hos Rocker får du tillbaka eventuell uppläggningsavgift till ditt Rockerkort.

Senast uppdaterad: 02 december 2023