Tryggkredit

Tryggkredit är en tjänst för privatlån till privatpersoner som levereras av Bliq AB. De erbjuder en enkel och tydlig ansökningsprocess, möjligheten att ansöka om en ovanligt hög kredit samt att delbetala ditt lån i den takt som passar dig.

Ansök om snabblån hos Tryggkredit

Hos Tryggkredit kan du ansöka om en kredit på 10 000 till 50 000 kronor. Det är enkelt och smidigt att ansöka, och kreditbeloppet betalas ut direkt till de flesta bankkonton. Du kan också hantera din kredit dygnet runt genom att logga in på Tryggkredits hemsida. Dessutom behöver du inte bekymra dig för någon kreditupplysning via UC.

Grundkrav för Tryggkredits snabblån

För att få låna från Tryggkredit måste du vara minst 20 år gammal och ha varit folkbokförd i Sverige i tre år. Du behöver också ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor före skatt och vara utan betalningsanmärkningar.

Smidig ansökningsprocess

Om du vill ansöka om ett lån från Tryggkredit behöver du bara uppge ditt personnummer och mobilnummer samt det kreditbelopp du önskar. Sedan sker identifieringen med tjänsten Tink i stället för vanligt BankID genom att du helt enkelt loggar in på din bank. Du har även möjligheten att verifiera din identitet genom att få en kod som skickas hem i brevlådan.

Direktutbetalning till de flesta banker

Efter att ditt lån har beviljats får du välja hur stor andel av ditt kreditbelopp du vill ta ut. Pengarna betalas sedan ut direkt till konton hos bland annat Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank. Om du är kund hos någon annan bank kan du i stället behöva vänta på pengarna någon bankdag extra.

Hantera din kredit på Mina Sidor

Genom en enkel inloggning på Tryggkredits hemsida kan du hantera allt som rör din kredit. Du kan till exempel se tidigare betalningar och aktuella fakturor samt begära nya uttag om du inte har utnyttjat hela krediten. Det går också att ansöka om att höja din kreditgräns ända upp till 100 000 kronor.

Flexibel återbetalning

Fördelen med att välja en kontokredit som den Tryggkredit erbjuder är att dina återbetalningsmöjligheter är mer flexibla. Du väljer själv hur stor andel av krediten du vill utnyttja, och du betalar sedan tillbaka ett minsta belopp per månad. Du kan även göra extra amorteringar eller betala av hela beloppet på en och samma gång.

Slipp kreditupplysningar via UC

Tryggkredit gör sina kreditupplysningar med hjälp av Bisnode i stället för UC. Därmed behöver du inte bekymra dig över att din kreditvärdighet hos UC ska försämras på grund av din ansökan.

Fördelar

  • Direkt utbetalning till storbankerna
  • Hantera ditt lån via hemsidan
  • Utöka din kredit upp till 100 000 kr
  • Inga extra avgifter
  • Kreditupplysning via Bisnode

Nackdelar

  • Betalningsanmärkningar accepteras inte
  • Något högre krav än andra långivare

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Bliq AB
Organisationsnummer 556678-2677
Finansinspektionen Länk
Telefonnummer 08-668 20 50
E-post info@tryggkredit.se
Adress Drottninggatan 68
Postnummer 111 21
Postort Stockholm
Hemsida tryggkredit.se

Fler varumärken från Bliq AB

Öppettider hos kundtjänst

Måndag 10:00 - 17:00
Tisdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lördag 10:00 - 13:00
Söndag Stängt
Caroline Andre

Skribent

Caroline är en mångsidig skribent med ekonomiutbildning på universitetsnivå. Hon har lång erfarenhet av att skriva texter inom ekonomi och ett särskilt intresse för privatekonomiska frågor.

Vanliga frågor om Tryggkredit

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Nej, inga extra avgifter tillkommer, så du betalar bara ränta för det belopp du utnyttjar.

Ja, som kund hos Tryggkredit har du möjlighet att ansöka om en kredit på upp till 100 000 kronor.

Tryggkredits support har öppet 10.00 till 17.00 på vardagar och 10.00 till 13.00 på lördagar.

Nej, du kan inte få någon betalningsfri månad, utan det minsta beloppet på fakturan behöver betalas in varje månad.

Senast uppdaterad: 22 februari 2024