Söderberg & Partners

Söderberg & Partners är experter på företagsförsäkringar för alla typer av verksamheter. Sedan 2004 har de granskat marknadens försäkringsutbud och valt ut de bästa försäkringarna till sina kunder. Idag är Söderberg & Partners en av de ledande försäkringsförmedlarna i Norden med över 200 kontor i Europa. Därmed kan de erbjuda skräddarsydda lösningar för företag med hjälp av grundliga riskanalyser, hantera allt som rör försäkringen samt erbjuda förmånliga rabatter och erbjudanden.

Söderberg & Partners screenshot illustration

Teckna en företagsförsäkring hos Söderberg & Partners

Om ditt företag omsätter minst 1,5 miljoner kronor kan Söderberg & Partners hjälpa till med att hitta den bästa försäkringslösningen oavsett bransch. De erbjuder företagsförsäkringar till bolag i alla storlekar, rådgivning utifrån ert företags förutsättningar samt villkorsgaranti vid byte av försäkring. Söderberg & Partners tar hand om jämförelsen av olika företagsförsäkringar vilket kan spara er både tid och pengar. För- och nackdelar med olika försäkringar identifieras, och sedan väljs den bästa försäkringen ut med hänsyn till verksamheten samt era behov och önskemål.

Söderberg & Partners har dessutom Sveriges nöjdaste kunder inom försäkringsförmedling för tolfte året i rad enligt en årlig rapport från Svenskt Kvalitetsindex.

Försäkringar anpassade till ditt företag

Söderberg & Partners kan hjälpa till med att teckna en företagsförsäkring med ett grundskydd som inkluderar en egendomsförsäkring som skyddar företagets materiella tillgångar i händelse av till exempel en vattenläcka, brand eller inbrott. Det ingår även en avbrottsförsäkring som kan ge ersättning vid driftstopp eller andra typer av avbrott i verksamheten, en ansvarsförsäkring som skyddar företaget i händelse av ett skadeståndskrav samt en rättsskyddsförsäkring som ger ersättning för de kostnader som kan uppstå vid rättsliga tvister.

Dessutom kan du välja mellan ett stort antal olika tilläggsförsäkringar utifrån bransch och riskprofil. Dit hör till exempel en maskinförsäkring, fastighetsförsäkring, tjänstereseförsäkring, vd- och styrelseansvarsförsäkring samt en kollektiv olycksfallsförsäkring.

Hög servicenivå och tillgänglighet

Eftersom Söderberg & Partners har kontor över hela Sverige har du alltid tillgång till lokal expertis och service. Det går också att kontakta Söderberg & Partners via telefon på vardagar mellan 08.00 och 17.00, eller genom att fylla i ett formulär på hemsidan. De erbjuder även digitala möten som varar i 30 minuter och är helt förutsättningslösa. Då går ni igenom era behov och önskemål med en försäkringsrådgivare som hjälper till att jämföra relevanta försäkringar för att hitta bästa pris och villkor. Söderberg & Partners erbjuder också en kostnadsfri utvärdering av era aktuella försäkringar för att se om det finns bättre alternativ på marknaden.

Förmånliga rabatter och erbjudanden

Eftersom Söderberg & Partners är en ledande försäkringsförmedlare i Norden kan de förhandla fram lägre priser och mer förmånliga villkor på de företagsförsäkringar som erbjuds. Därmed kan du i genomsnitt få en 10 % lägre försäkringspremie än normalt när du väljer en försäkring från Söderberg & Partners till ditt företag. Dessutom kan de ofta förhandla fram bättre villkor till sina kunder. Därmed kan Söderberg & Partners även erbjuda en villkorsgaranti, som innebär att ni får samma eller bättre villkor vid byte av försäkring.

Gruppförsäkringar med riktigt bra villkor

Söderberg & Partners erbjuder också gruppförsäkringar i kategorierna olycksfallsförsäkring, sjukvårdsförsäkring och livförsäkring. Det stora kundunderlag som företaget har innebär att de kan förhandla fram bättre villkor såsom sänkta hälsokrav, vilket innebär att fler har möjlighet att omfattas av försäkringarna. Gruppförsäkringarna kan också anpassas utifrån verksamhetens behov, till exempel när det gäller utbud och innehåll. Vid val av en gruppförsäkring får medarbetarna på företaget dessutom tre kostnadsfria månader från försäkringens tecknande.

Hållbara försäkringar

Varje år gör Söderberg & Partners en undersökning av hur försäkringsbolagen arbetar med hållbarhetsfrågor för att ta ansvar för deras påverkan på omgivningen. Bolagen betygsätts sedan inom ett antal olika kategorier för att göra det möjligt för kunderna att göra så hållbara val som möjligt. Söderberg & Partners arbetar också med hållbarhet i den dagliga verksamheten genom att göra hållbara val, kontinuerligt arbeta med förbättringar och samarbeta med organisationer som främjar en tryggare och mer hållbar framtid för barn och ungdomar.

Försäkringar hos Söderberg & Partners

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Söderberg & Partners Insurance Consulting AB
Organisationsnummer 556707-7648
Finansinspektionen Länk
Telefonnummer 08-451 50 00
Adress Box 7785
Postnummer 103 96
Postort Stockholm
Hemsida soderbergpartners.se

Öppettider hos kundtjänst

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Caroline Andre

Skribent

Caroline är en mångsidig skribent med ekonomiutbildning på universitetsnivå. Hon har lång erfarenhet av att skriva texter inom ekonomi och ett särskilt intresse för privatekonomiska frågor.

Vanliga frågor om Söderberg & Partners

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Söderberg & Partners finns i både Sverige, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. I Sverige har de kontor i ett stort antal orter och städer, men du kan också boka in ett möte online.

En försäkringsförmedlare som Söderberg & Partners kan hjälpa till med att jämföra försäkringar och ta fram ett erbjudande som passar just din verksamhet. Dessutom kan de ofta erbjuda bra rabatter och villkor eftersom de har många kunder och därmed bra förhandlingsmöjligheter med försäkringsbolagen.

Ja, med 35 000 företagskunder, såväl enmansbolag som några av Sveriges största företag, har Söderberg & Partners gedigen kunskap om vad som krävs för att hitta den bästa försäkringen oavsett företagets storlek. Det enda kravet är att företaget har en omsättning på minst 1,5 miljoner kronor per år.

De flesta av de företagsförsäkringar som Söderberg & Partners kan erbjuda har en 5-15 % lägre premie än normalt.

Senast uppdaterad: 12 juni 2024