Bankvertise

Bankvertise är en låneförmedlare som har varit verksam sedan 2021 och har som mål att erbjuda större transparens inom lånebranschen. Detta eftersom det finns ett så stort antal aktörer vilket gör det svårt att hitta det bästa och billigaste lånet själv. Hos Bankvertise kan du både ansöka om vanliga privatlån och välja att samla dina lån.

Bankvertise screenshot illustration

Ansök om privatlån hos Bankvertise

Du som är i behov av ett privatlån kan göra din ansökan direkt via Bankvertise. Då får du en komplett överblick över vilka lån som finns tillgängliga utifrån din ekonomiska situation. Du kan låna mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor i 1-20 år beroende på lånebelopp.

Grundkrav för privatlån

För att kunna ansöka om lån via Bankvertise behöver du ha ett personnummer och vara minst 18 år gammal. Du måste också vara folkbokförd i Sverige och ha ett BankID. Dessutom krävs en årsinkomst på minst 120 000 kr och att du inte har några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. För att öka dina chanser att få låna kan du ansöka med en medsökande samt se till att betala av eventuella mindre lån i förväg.

3 anledningar att välja Bankvertise

Ansök på två minuter

Det tar bara två minuter att ansöka om ett lån via Bankvertise. Det gör du genom att fylla i formuläret och sedan bekräfta din ansökan med BankID. Tack vare att du ansöker med e-legitimation behöver du inte skicka in några dokument. Sedan är det bara att invänta svar från de olika långivarna. Det får du normalt inom 24 timmar, och sedan är det bara att välja det erbjudande som passar dig bäst.

Erbjudanden från flera långivare

Eftersom Bankvertise är en låneförmedlare så behöver du bara skicka in en ansökan för att få erbjudanden från flera långivare. Det är en fördel eftersom det dels sparar tid, och dessutom slipper du flera kreditupplysningar. Sedan loggar du bara in hos Bankvertise och skriver på det erbjudande du föredrar, och så betalas pengarna ut till ditt konto inom kort.

Endast en kreditupplysning

Vid en låneansökan hos Bankvertise görs en kreditupplysning via UC. Eftersom Bankvertise är en låneförmedlare så får du fler erbjudanden med endast en kreditupplysning till skillnad från om du hade ansökt hos varje långivare separat. Du kan dock få flera omfrågandekopior, vilket inte betyder att flera kreditupplysningar har registrerats. Med hjälp av kreditupplysningen kan långivarna ta ett beslut om du har möjlighet att beviljas ett lån eller ej.

Samla dina lån hos Bankvertise

Hos Bankvertise kan du även ansöka om ett så kallat samlingslån som hjälper dig att betala av mindre lån och krediter och få en lägre ränta. Då gäller samma löptid och lånebelopp som vid vanliga privatlån. Det är också samma krav för att få ett privatlån, med undantag för att du bara behöver en fast inkomst i stället för en årsinkomst som uppgår till ett visst belopp.

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Growthvertise Aps
Organisationsnummer DK-25304888
E-post kontakt@bankvertise.se
Adress Jernbane Allé 45
Postnummer DK-2700
Postort Vanløse
Land Danmark
Hemsida bankvertise.se
Caroline Andre

Skribent

Caroline är en mångsidig skribent med ekonomiutbildning på universitetsnivå. Hon har lång erfarenhet av att skriva texter inom ekonomi och ett särskilt intresse för privatekonomiska frågor.

Vanliga frågor om Bankvertise

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Hos Bankvertise är det svårt att få lån om du har en betalningsanmärkning, men chansen kan öka om du ansöker med en medsökande eller borgensman.

Räntan är olika beroende på vilken långivare du väljer, och kan också variera utifrån din ekonomiska situation. Du ser den ränta som gäller för just dig när du har ansökt och får ett eller flera låneerbjudanden.

Nej, det är en helt kostnadsfri tjänst.

Du kan kontakta Bankvertise via mejl, och du får alltid svar inom 24 timmar på vardagar.

Senast uppdaterad: 02 maj 2024