Lendsafe

Lendsafe är en låneförmedlare som i samarbete med Sambla hjälper dig att jämföra upp till 40 långivare för att hitta de bästa villkoren och den lägsta räntan. Det är en kostnadsfri tjänst som innebär att endast en kreditupplysning görs trots att du ansöker om flera lån samtidigt.

Lendsafe screenshot illustration

Ansök om privatlån hos Lendsafe

Via Lendsafe kan du ansöka om ett privatlån mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor i mellan 1-20 år. Du fyller i uppgifterna om det lån du vill ansöka om, väljer det bästa förslaget och får sedan lånet utbetalt inom kort. Den ränta som långivarna erbjuder via Lendsafe baseras på din ekonomiska situation och betalningsförmåga.

Grundkrav för privatlån

Om du vill ansöka om lån via Lendsafe måste du uppfylla vissa krav. Du behöver till exempel vara minst 18 år gammal och ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år. Du måste också ha en månadsinkomst på minst 12 500 kronor och ha varit skuldfri hos Kronofogden de senaste sex månaderna.

3 anledningar att välja Lendsafe

Snabb och smidig ansökan

Att skicka in en ansökan om lån via Lendsafe tar inte längre tid än två minuter och sker helt online. Du fyller bara i formuläret på startsidan med önskat lånebelopp, löptid och kontaktuppgifter, sedan bekräftar du din ansökan med BankID. På så sätt slipper du skicka in några dokument eftersom Lendsafe kan inhämta all information de behöver via ditt personnummer.

Flera erbjudanden på kort tid

På vardagar får du svar på din ansökan från långivarna inom 24 timmar, men även under helgen kan lån på mindre summor godkännas. Sedan väljer du själv om du vill acceptera dina låneerbjudanden eller inte. Hittar du ett erbjudande som du är nöjd med loggar du bara in hos Lendsafe och skriver under det med BankID, och sedan betalas lånet ut till ditt bankkonto.

Bara en kreditupplysning via UC

Lendsafe gör en kreditupplysning via UC i samband med din ansökan. Då inhämtas information om dig och din ekonomiska situation för att långivarna ska kunna avgöra om du kan beviljas det lån du ansöker om. Fördelen med att ansöka om lån via en låneförmedlare är att du slipper flera kreditupplysningar som kan försämra din kreditvärdighet.

Ansök om ett samlingslån

Via Lendsafe kan du också ansöka om att samla dina mindre lån för att få en bättre ränta och betala mindre i lånekostnader per månad. Då gäller samma villkor som när du ansöker om ett vanligt privatlån, och du kan även ansöka om du har betalningsanmärkningar.

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Tjeklån ApS
Organisationsnummer DK-43600672
Telefonnummer 0770-22 01 80
E-post info@lendsafe.se
Adress Vestergade 48H
Postnummer DK-8000
Postort Aarhus C
Land Danmark
Hemsida lendsafe.se
Caroline Andre

Skribent

Caroline är en mångsidig skribent med ekonomiutbildning på universitetsnivå. Hon har lång erfarenhet av att skriva texter inom ekonomi och ett särskilt intresse för privatekonomiska frågor.

Vanliga frågor om Lendsafe

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Ja, flera av de långivare som Lendsafe samarbetar med erbjuder lån även till dig som har en eller flera betalningsanmärkningar.

Nej, när du gör din ansökan hos Lendsafe görs alltid en kreditupplysning via UC. Men till skillnad från om du ansöker om varje lån separat så slipper du flera kreditupplysningar.

Den ränta du erbjuds är individuell, men den ligger alltid mellan 2,95 % och 29,90 %.Är det gratis att ansöka om lån hos Lendsafe?

Senast uppdaterad: 29 juni 2024