P.F.C Privatlån

Sedan 2018 har P.F.C. erbjudit finansiella tjänster som hjälper kunderna att hantera sin ekonomi. Förutom konton och kort finns även möjligheten att ansöka om privatlån och krediter. Allt hanteras i en smidig app som är enkel att använda och erbjuder ett stort antal olika funktioner såsom sparmål, budget och detaljerad köphistorik.

OBS!

För tillfället går det inte att ansöka om lån hos P.F.C Privatlån. Det kan bero på att de inte längre har öppet för nya låntagare eller har lagt ner verksamheten. För alternativ, ta en titt på vår stora jämförelse av långivare.

Ansök om privatlån hos P.F.C

P.F.C. erbjuder privatlån på maximalt 400 000 kronor i upp till 15 år, och genom att ansöka online får du svar direkt. När du har godkänt låneerbjudandet betalas pengarna sedan ut inom bara några dagar. P.F.C. har inga dolda avgifter, och du kan när som helst se din avbetalningsplan direkt i appen.

Grundkrav för privatlån

För att kunna ansöka om ett privatlån från P.F.C. måste du vara minst 20 år gammal och folkbokförd i Sverige. Om du har någon kredit från P.F.C. sedan tidigare så behöver du även ha skött återbetalningarna på den för att beviljas ett privatlån.

Få svar direkt på din låneansökan

För att kunna ansöka om ett privatlån från P.F.C. måste du vara minst 20 år gammal och folkbokförd i Sverige. Om du har någon kredit från P.F.C. sedan tidigare så behöver du även ha skött återbetalningarna på den för att beviljas ett privatlån.

Kreditupplysning via UC

Under ansökningsprocessen för ett lån från P.F.C. görs en kreditupplysning via UC. Det innebär att andra långivare kan få reda på att du har gjort en låneansökan, vilket också kan påverka din framtida kreditvärdighet.

All information om lånet finns i appen

Den smarta app som P.F.C. erbjuder ger dig tillgång till all information du behöver om ditt lån. Du kan till exempel se en översikt över lånet i appen och kontakta kundservice om du har några frågor eller vill ändra återbetalningstiden. I appen får du också tillgång till en mängd olika finesser som hjälper dig att hålla koll på din privatekonomi.

Dra nytta av övriga tjänster från P.F.C.

P.F.C. erbjuder även ett helt kostnadsfritt betalkort som är kopplat till den nedladdningsbara appen. Du behöver inte betala någon årsavgift, och du kan när som helst ställa in olika funktioner för att hantera din ekonomi. Det går även att uppgradera till ett abonnemang som ger dig tillgång till fler och förbättrade tjänster såsom högre uttagsgränser, erbjudanden och lägre transaktionsavgifter.

Caroline Andre

Skribent

Caroline är en mångsidig skribent med ekonomiutbildning på universitetsnivå. Hon har lång erfarenhet av att skriva texter inom ekonomi och ett särskilt intresse för privatekonomiska frågor.

Vanliga frågor om P.F.C Privatlån

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Den aktuella rörliga räntan på ett privatlån från P.F.C. ligger mellan 6,49 och 25,95 procent. Vilken ränta du får avgörs bland annat av din arbetsform, inkomst och lånehistorik.

Ja, du behöver betala en uppläggningsavgift på 395 kronor samt en administrationsavgift på 25 kronor per månad.

Ja, du kan betala av hela eller delar av lånet när som helst utan någon extra kostnad.

Nej, P.F.C. erbjuder ingen möjlighet att pausa amorteringen på lånet, utan samma belopp inklusive ränta betalas av varje månad tills hela lånet är återbetalt.

Senast uppdaterad: 02 maj 2024