Resurs Bank

Ska du renovera, köpa en ny bil eller kanske vill du samla krediter från flera olika bolag? Med Resurs Bank Privatlån kan du låna till precis vad du vill, utan säkerhet och med en återbetalningsplan som passar dig.

En av Nordens mest omtyckta banker

Resurs Bank är en etablerad bank med miljontals kunder i fyra nordiska länder. Med över 40 års erfarenhet inom privatekonomi är Resurs Bank en av de mest omtyckta bankerna när det kommer till privatlån.

Med en stor satsning på digitala tjänster som passar dagens livsstil, blickar Resurs Bank framåt. Målet är att installera Nordens första helt molnbaserade banksystem som erbjuder kunder och partners en smart och välutvecklad användarupplevelse som gör det enklare än någonsin att vara kund hos Resurs.

Privatlån från Resurs Bank

 • Låna upp till 500 000 kr
 • Ingen utan säkerhet och med bra ränta
 • Pengarna på banken inom 1-3 dagar
 • Återbetalningtid upp till 15 år

Hos Resurs Bank ansöker du snabbt och säkert om ett privatlån via länken ovan här på Ekonomival.se. Du ansöker helt gratis och utan förbindelser. När lånet är godkänt signerar du avtalet via BankID och du får pengarna på kontot inom 3 dagar.

Till skillnad från traditionella långivare krävs det ingen säkerhet för att låna pengar från Resurs. Det innebär att du inte behöver betala någon kontantinsats eller ange bostaden som säkerhet vid privatlån. Endast personlig borgen krävs.

Grundvillkor för privatlån hos Resurs Bank

 • Du ska vara minst 20 år
 • Ha en fast inkomst på minst 140 000 kr per år
 • Inga tidigare betalningsanmärkningar
 • Ej vara långtidssjukskriven
 • Uppfylla kraven från en kreditupplysning

Det är viktigt att du kan betala av ditt lån utan att din privatekonomi drabbas. Därför finns det vissa krav du måste uppfylla innan du kan få ett godkänt privatlån från Resurs. Du ska vara minst 20 år och ha en fast inkomst på minst 140 000 kr per år. Du får inte ha några tidigare betalningsanmärkningar och du måste uppfylla kraven från ett kreditupplysning.

Billån från Resurs Bank

Med ett privatlån från Resurs Bank kan du låna upp till 500 000 kr utan säkerhet. Med pengarna på banken inom 3 dagar bestämmer du själv vilken bil du vill köpa och av vem. Perfekt för dig som letar efter en begagnad bil.

När du ansöker om ett billån hos traditionella banker eller långivare finns det vanligtvis krav på vilken bil som får köpas, samt hur gammal bilen får vara. Dessutom krävs det ofta en procentsats där en viss summa av bilens värde betalas som kontantinsats. Detta kan göra det svårare att få lånet beviljat, speciellt om du vill låna till en begagnad bil. Väljer du istället ett privatlån finns det inga krav på procentsats eller hur gammal bilen får vara.

Renoveringslån från Resurs Bank

Vill du öka värdet på din bostad genom att renovera badrummet, köket eller något annat? Hos Resurs Bank kan du låna upp till 500 000 kr utan säkerhet och till en bra ränta. Med ett renoveringslån från Resurs Bank får du själv bestämma vad du vill lägga pengarna på utan att ange din bostad som säkerhet för lånet.

Att renovera är inte billigt, men däremot kan en väl genomförd renovering öka värdet på din bostad. Att ta ett lån för renovering kan därför ses som en investering i sig. Bortsett från att familjen trivs bättre ökar även värdet på bostaden.

Samla lån hos Resurs Bank

Har du lån och krediter från flera olika aktörer? Det innebär ofta onödiga kostnader och höga räntor. Samla dina lån hos Resurs Bank och få lån med bättre villkor.

Att samla lån innebär att du ansöker om ett högre lån för att betala av mindre lån och krediter. Det kan vara fördelaktigt att samla dina lån om du har krediter och andra dyra lån hos flera aktörer. Detta resulterar i att du får en bättre överblick av din ekonomi samtidigt som du kan sänka din månadskostnad, då du slipper betala varierande räntor och fasta administrationsavgifter till flera långivare. Genom att minska antalet skulder till ett större lån förbättrar du dessutom din kreditvärdighet, vilket ökar dina möjligheter för framtida lån.

Gröna lån från Resurs Bank

Går du i tankarna på att investera i förnybar energi? Då erbjuder Resurs så kallade Gröna Lån. Med Resurs Gröna Lån får du möjligheten att låna upp till 500 000 kr utan säkerhet för att investera i solceller eller annan förnybar energi. Dessutom får du en härlig ränterabatt som sänker den totala räntekostnaden.

För att ta del av Resurs Gröna Lån krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Solcellsinstallation på minst 4,5 kW eller installation av bergvärmepump
 • En godkänd och accepterad offert av installatören
 • Har en belåningsgrad på mer är 85 % och saknar ledigt utrymme i ditt nuvarande bolån
 • Inte har möjlighet att flytta ditt befintliga bolån på grund av bundna räntor

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Resurs Bank AB
Organisationsnummer 516401-0208
Finansinspektionen Länk
Telefonnummer 0771-11 22 33
E-post kundservice@resurs.se
Adress Box 22209
Postnummer 250 24
Postort Helsingborg
Hemsida resursbank.se

Öppettider hos kundtjänst

Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Jennifer Martinsson

Jennifer Martinsson

Skribent

Jennifer har en utbildning inom internationell ekonomi och brinner för att göra finansbranschen lättbegriplig och lättillgänglig för alla. Som skribent hos Ekonomival.se vill Jennifer väcka ett intresse för privatekonomi genom att förse våra besökare med praktisk information som gör det enkelt att fatta rätt ekonomiskt beslut.

Vanliga frågor om Resurs Bank

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Den ränta du får beror på dina ekonomiska förutsättningar såsom inkomst och befintliga lån eller krediter. Dessutom kommer räntan att påverkas av lånet storlek och återbetalningstid. Med hjälp av Resurs Bank lånekalkylator kan du själv räkna ut den ungefärliga månadskostnaden och hur mycket lånet kommer att kosta.

När du ansöker om ett lån hos Resurs Bank görs en kreditupplysning för att kontrollera din betalningsförmåga. Du behöver vara minst 20 år, ha en fast inkomst på minst 140 000 kr per år och ej ha några betalningsanmärkningar eller vara långtidssjukskriven.

Hos Resurs Bank kan du låna pengar till det du behöver. Oavsett om du vill renovera badrummet, köpa en ny bil eller vill samla befintliga lån.

När du ansöker om ett lån med medsökande innebär det att du ansöker om ett lån tillsammans med någon annan. Detta ökar säkerheten och kan därmed ge bättre villkor för lånet. Dessutom kan det även i vissa fall öka beloppet ni vill ansöka om.

En betalförsäkring skyddar din privatekonomi om du blir ofrivilligt arbetslös, sjukskriven eller inlagd på sjukhus. Resurs Bank betalar då lånets månadskostnad i upp till 12 månader. Du kan teckna en betalförsäkring i samband med att du ansöker om lånet.

Beroende på din betalningsförmåga kan du låna upp till 500 000 kr hos Resurs Bank.

Senast uppdaterad: 21 februari 2024