Toborrow

Toborrow erbjuder företag och privatpersoner en tjänst där de kan jämföra och hitta lån med bäst villkor. De vill hjälpa till att demokratisera lånemarknaden genom att erbjuda en transparent och rättvis process som sätter användarupplevelsen i fokus. Dess innovativa och digitala plattform gör det snabbt och enkelt att ansöka om lån online och du kommer att få svar på din ansökan inom 24 timmar.

Privatlån via Toborrow

 • Jämför flera långivare
 • Svar inom 24 timmar
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Endast en kreditupplysning hos UC
 • Återbetalningstid upp till 20 år

Kanske vill du renovera hemma, köpa en bil, samla krediter eller helt enkelt köpa något du spanat in? Via Toborrow kan du ansöka om lån till det du vill, helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Hos Toborrow kan du jämföra privatlån från flera olika långivare. Du kan ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med en återbetalningstid från 1 till 20 år. Med endast en kreditupplysning får du tillgång till flera offerter och kan välja det som passar dig bäst.

Grundkrav du måste uppfylla

 • Minst 18 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Ha en fast inkomst på minst 140.000 kr per år
 • Ej ha en aktuell skuld hos Kronofogden
 • Ej har mer än 2 betalningsanmärkningar

Kraven för privatlån varierar mellan varje individuell långivare. Däremot har de flesta samarbetspartners liknande krav som du som låntagare måste uppfylla innan du kan få ett privatlån. Du ska vara minst 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Du ska ha en fast inkomst, antigen via arbete eller pension och ha en inkomst på minst 140.000 kr per år. Om du har en tidigare betalningsanmärkning är detta vanligtvis inga problem, men du får inte ha en aktuell skuld hos Kronofogden.

Hur beräknas räntan?

Den ränta du kan få baseras på dina individuella förutsättningar såsom återbetalningsförmåga och eventuella skulder. Hur stort lånebelopp du ansöker om, samt hur lång återbetalningstid du efterfrågar kommer även att påverka räntan du får. Räntan sätts individuellt av varje långivare och kan inte påverkas av Toborrow. Däremot kan du använda Toborrows tjänst för att hitta det privatlån som erbjuder lägst ränta.

Vill du sänka räntan kan du inkludera mer säkerheter för ditt lån. Till exempel kan du inkludera en medsökande i din ansökan då ni blir minst två personer som är ansvariga för lånet. Detta minskar risken för långivaren och ökar möjligheterna till lägre ränta och bättre villkor.

Ansök om lån via Toborrow

Hos Toborrow går det snabbt och enkelt att skicka in din låneansökan. När du skickat in din ansökan kan du att få offerter från flera olika långivare. Ansökan är självklart kostnadsfri och ej bindande.

 • Gör en ansökan
  Fyll i din ansökan helt digitalt. Svara på frågor angående ditt lån och berätta mer om dig själv - det tar bara några minuter.
 • Jämför dina erbjudanden
  I lugn och ro kan du gå igenom dina erbjudanden och välja det med bäst ränta. När du hittat rätt lån signerar du avtalet med BankID.
 • Lånet betalas ut
  När du har valt ett låneerbjudande betalas oftast pengarna ut redan samma dag som lånet blivit beviljat.

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Toborrow AB
Organisationsnummer 556942-6736
Finansinspektionen Länk
Telefonnummer 08-520 017 30
E-post info@toborrow.com
Adress Adolf Fredriks kyrkogata 8
Postnummer 111 37
Postort Stockholm
Hemsida toborrow.com

Fler varumärken från Toborrow AB

Öppettider hos kundtjänst

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Jennifer Martinsson

Jennifer Martinsson

Skribent

Jennifer har en utbildning inom internationell ekonomi och brinner för att göra finansbranschen lättbegriplig och lättillgänglig för alla. Som skribent hos Ekonomival.se vill Jennifer väcka ett intresse för privatekonomi genom att förse våra besökare med praktisk information som gör det enkelt att fatta rätt ekonomiskt beslut.

Vanliga frågor om Toborrow

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

För att ansöka om ett privatlån via Toborrow krävs det att du som låntagare är minst 18 år och är skriven i Sverige. Du behöver även ha en fast svensk inkomst på minst 140.000 kr per år. Ansökan om ett privatlån kan godkännas även om du har en betalningsanmärkning. Däremot kan du inte ansöka om ett lån om du har en aktiv skuld hos Kronofogden.

Via Toborrow kan du ansöka om ett privatlån upp till 600 000 kr med en betalningstid upp till 20 år. Vilket belopp och vilken löptid du sedan kommer att erbjudas kommer att bero på hur varje långivare bedömer din återbetalningsförmåga.

Ja, fördelen med att använda en jämförelsesajt som Toborrow är att du kan få flera offerter från olika långivare med endast en kreditupplysning. Om du ansöker om företagslån görs en kreditupplysning på företaget, samt en personlig UC på eventuella borgenärer.

Senast uppdaterad: 21 februari 2024