Toborrow Företagslån

Ett bra lån hjälper ditt företag att växa. Med Toborrows jämförelsetjänst kan du jämföra och vara säker på att du hittar det bästa lånet för din verksamhet. Ansök om företagslån upp till 20 miljoner kronor och få kostnadsfria offerter från flera olika långivare med endast en kreditupplysning.

Toborrow Företagslån screenshot illustration

Företagslån via Toborrow

  • Jämför flera långivare
  • Svar inom 24 timmar
  • Låna upp till 20 miljoner
  • Återbetalningstid upp till 5 år

När du ansöker om ett företagslån via Toborrow får du tillgång till experter inom företagsfinansiering som hjälper dig att hitta rätt bland de många alternativen. Toborrow samarbetspartners erbjuder en mängd olika finansieringsprodukter såsom företagslån, leasing och företagskredit. Din ansökan är alltid kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Toborrows experter finns alltid där för att hjälpa till och har du några frågor är de bara ett telefonsamtal eller knapptryckning bort.

Grundkrav för företagslånet

  • Företaget är registrerat och aktivt i Sverige
  • Du ska ha en ledande roll inom verksamheten
  • Företaget får ej ha ett aktivt skuldsaldo
  • Omsättningskrav kan tillkomma
  • Betalningsanmärkningar kan godkännas hos vissa aktörer
  • En godkänd kreditupplysning

Kraven för att få ett företagslån ser olika ut hos varje långivare. De flesta aktörer kräver att du har en ledande roll inom företaget, såsom VD eller ledamot. Omsättnings- och balansräkningskrav kan tillkomma. De flesta banker eller långivare kräver endast en personlig borgen, men detta varierar vanligtvis beroende på lånebelopp samt hur länge företaget varit aktivt. Har företaget en aktiv skuld hos Kronofogden kommer du dessvärre inte att beviljas ett företagslån via Toborrow.

När du ansöker om ett företagslån via Toborrow görs en endast en kreditupplysning på företaget och på eventuella borgenärer. Därför måste du även uppfylla långivarens krav på en kreditbedömning. Du kan ansöka om företagslån mellan 30 000 kr upp till 20 miljoner kronor med en återbetalningstid upp till 5 år.

Ränta på företagslån

Räntan du kan få på ett företagslån kommer varje individuell långivare själv bestämma utefter deras villkor. Därav kan räntan variera beroende på hur de bedömer risken att låna ut pengar till ditt företag. För att sänka räntan kan du som låntagare erbjuda fler säkerheter genom att lägga till en medsökande eller inkludera fastighetsinteckningar eller liknande i din ansökan.

Företagsinformation & kontaktuppgifter

Företag Toborrow AB
Organisationsnummer 556942-6736
Finansinspektionen Länk
Telefonnummer 08-520 017 30
E-post info@toborrow.com
Adress Adolf Fredriks kyrkogata 8
Postnummer 111 37
Postort Stockholm
Hemsida toborrow.com

Fler varumärken från Toborrow AB

Öppettider hos kundtjänst

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Jennifer Martinsson

Skribent

Jennifer har en utbildning inom internationell ekonomi och brinner för att göra finansbranschen lättbegriplig och lättillgänglig för alla. Som skribent hos Ekonomival.se vill Jennifer väcka ett intresse för privatekonomi genom att förse våra besökare med praktisk information som gör det enkelt att fatta rätt ekonomiskt beslut.

Vanliga frågor om Toborrow Företagslån

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Vill du ansöka om ett företagslån via Toborrow krävs det att du uppfyller långivarens individuella krav. Dessa kan variera mellan varje aktör, men vanligtvis krävs det att du ingår personlig borgen för lånet. Det kan även tillkomma krav för vilken typ av bolagsform ditt företag har. I regel accepteras aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild firma. Företaget måste vara registrerat i Sverige och vara verksamt i landet. Omsättningskrav och regler kring hur länge företaget har varit aktivt kan även tillkomma.

Via Toborrow får du tillgång till offerter från långivare som erbjuder företagslån upp till 20 miljoner kronor. Hur mycket du kommer att beviljas beror på företagets förutsättningar och vilka säkerheter du kan erbjuda, samt vilken löptid du väljer att ansöka om.

Senast uppdaterad: 22 maj 2024