CrediNord Företagslån

Underlätta tillväxten för ditt företag med ett företagslån. Oavsett om du vill investera i bättre marknadsföring, öka lagernivåerna eller täcka oförutsedda kostnader kan ett företagslån ge ditt företag den skjuts det behöver.

OBS!

För tillfället går det inte att ansöka om lån hos CrediNord Företagslån. Det kan bero på att de inte längre har öppet för nya låntagare eller har lagt ner verksamheten. För alternativ, ta en titt på vår stora jämförelse av långivare.

CrediNord: Företagslån från en annan synvinkel

CrediNord grundades för att se på finansmarknaden från en annan synvinkel - nämligen kundens synvinkel. CrediNord förstår att pengar är tid och har därför utvecklat en unik och innovativ ansökningsprocess som gör att du som kund snabbt kan få tillgång till finansiering utan krångel.

Med erfarna experter från finansmarknadens största aktörer erbjuder CrediNord företagslån och företagskrediter för både små och medelstora företag. Oavsett om du vill utveckla din verksamhet eller behöver finansiera oväntade utgifter, så kan du hitta företagslån med bra villkor och tydliga återbetalningsplaner.

Företagslån hos CrediNord

 • Företagslån upp till 1 miljon kr
 • Kräver inga säkerheter. Endast personlig borgen krävs
 • Fast månadsavgift
 • Löptid upp till 36 månader
 • Återbetala i förtid utan extra kostnader
 • Pengarna på kontot samma dag

CrediNord erbjuder prisvärda företagslån, med konkurrenskraftig ränta - utan dolda kostnader. Hos CrediNord kan du ansöka om ett företagslån oavsett om du har ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma.

Med en löptid upp till 36 månader, väljer du själv i vilken takt du vill betala tillbaka lånet. Du kan även betala tillbaka i förtid om du så önskar utan extra kostnader.

Vilken ränta du kan få kommer att baseras på hur länge företaget varit verksamt, samt hur omsättningen och kostnader ser ut. Om företaget har tidigare skulder eller betalningsanmärkningar kan även detta påverka den slutliga ränteavgiften. Hos CrediNord krävs det endast att du eller någon annan går i personlig borgen för företagslånet. Det vill säga, du behöver inte visa upp företagsinteckningar såsom utrustning, maskiner eller andra tillgångar som ägs av företaget. Detta gör att CrediNord kan behandla din ansökan mycket snabbare än hos traditionella banker där det oftast krävs en värdering av företagets tillgångar innan du får ditt lån beviljat.

Företagskredit

 • Företagskredit 10 000 kr – 1 miljon kronor
 • Tillgång till krediten samma dag
 • Företagskredit utan UC
 • Kräver inga säkerheter
 • Betala bara för de månader du använder krediten
 • Återbetalningen är flexibel vid behov
 • Välj löptid på 6, 12 eller 18 månader

Till skillnad från ett företagslån, betalas en företagskredit inte ut i en klumpsumma. Istället får företaget tillgång till en kreditsumma precis som ett vanligt kreditkort. Företagskredit har många bra användningsområden och kan utnyttjas på flera olika sätt inom ett företag. Bland annat är det vanligt att det används för att finansiera marknadsföring, investera i ny utrustning, utöka lager, stärka likviditeten eller anställa ny personal. Oavsett vad ditt företag behöver använda krediten till, kan du snabbt få tillgång till pengarna via företagskredit hos CrediNord.

Grundkrav för företagslån hos CrediNord

 • Företaget måste ha varit aktivt i 12 månader
 • Ha en omsättning på minst 300 000 kr
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Företagslånet planeras att användas för att främja företagsverksamheten
 • Företaget är verksamt i Sverige
 • Företagets beslutfattare är bosatta i Sverige

Hos CrediNord kan ditt företag låna mellan 10 000 kr upp till 1 000 000 kronor. Löptiden varierar mellan 6 - 36 månader och lånet kan betalas i förtid om så önskas utan extra kostnader. Återbetalningen sker månadsvis via faktura och det tillkommer inga extra avgifter, så länge lånet återbetalas enligt överenskommelse.

Det spelar ingen roll vilken bransch ditt företag tillhör, så länge du har ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma.

För att få ett godkänt företagslån hos CrediNord krävs det att ditt företag har varit verksamt i minst 6 månader och har en årlig omsättning på minst 300 000 kr. Företagets beslutsfattare ska vara bosatta i Sverige och bolaget ska bedriva verksamhet i landet. För övrigt behöver du även ingå personlig borgen för lånet. I din ansökan behöver du klargöra vad du planerar att använda lånet till. CrediNord godkänner lån för valfritt ändamål, så länge det främjar företagets utveckling.

Så här ansöker du

 • Begär en kostnadsfri låneoffert – det tar bara någon minut att fylla i din ansökan
 • Inom vardagar får du en låneoffert inom en timme
 • När du undertecknat avtalet betalas pengarna ut till dig redan samma dag
Jennifer Martinsson

Jennifer Martinsson

Skribent

Jennifer har en utbildning inom internationell ekonomi och brinner för att göra finansbranschen lättbegriplig och lättillgänglig för alla. Som skribent hos Ekonomival.se vill Jennifer väcka ett intresse för privatekonomi genom att förse våra besökare med praktisk information som gör det enkelt att fatta rätt ekonomiskt beslut.

Vanliga frågor om CrediNord Företagslån

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Hos CrediNord kan ditt företag låna upp till 3.5 miljoner kronor. Du kan ansöka om en företagskredit upp till 1 miljon kronor.

När du godkänt ditt lån betalas pengarna ut till ditt företagskontot redan samma dag.

Räntekostnaderna för ditt företagslån grundar sig i företagets risknivå och återbetalningsförmåga. Företagets omsättning och eventuella krediter och lån kan påverka riskbedömningen. För att få exakt pris måste du skicka in en låneansökan som sedan granskas av CrediNord. Att skicka en förfrågan är gratis och inte bindande.

För att få ett företagslån hos CrediNord ska ditt företag ha varit verksamt i minst 6 månader, samt ha en omsättning på minst 300 000 kr per år. Företaget ska vara verksamt i Sverige och alla beslutsfattare ska vara bosatta i landet. Bolaget får inte ha några tidigare betalningsanmärkningar och personlig borgen krävs.

Du kan använda lånet till valfritt ändamål, så länge det främjar företagets utveckling.

Senast uppdaterad: 21 februari 2024