BTCSWE

Sedan 2018 har Btcswe hjälpt tusentals kunder att köpa och sälja Bitcoin på ett snabbt, säkert och enkelt sätt.

Nyheter, guider och växling av Bitcoin

Btcswe är en spännande utmanare till de internationella aktörerna och är övertygade om att Bitcoin är framtidens valuta. Med det sagt vill de hjälpa till att leverera framtidens valuta redan idag genom att erbjuda snabb leverans, förstklassig support och en digital plattform med användarvänlighet i fokus.

Btcswe drivs av Snowbank AB och är ett registrerat finansiellt institut hos Finansinspektionen.

Köp och sälj Bitcoin via Btcswe

  • Betala med Swish
  • Säkra inloggningar med BankID
  • Skapa konto helt gratis
  • Svenskt företag med svensk support
  • Reglerat av finansinspektionen

Btcswe vill göra kryptomarknaden mer tillgänglig för fler svenskar. Btcswe erbjuder därför en användarvänlig plattform med svensk kundtjänst, vilket passar perfekt för både nybörjare och erfarna krypto-traders. På hemsidan hittar du en hel del information om Bitcoin och hur kryptovalutor fungerar. För dig som gärna vill fördjupa dig i ämnet eller helt enkelt vill hålla dig uppdaterad kommer dessa artiklar vara av speciellt intresse.

Med en svensk kundtjänst kan du känna dig trygg i att du får svar på alla dina frågor. Supporten är bara några knapptryck bort.

Btcswe är ett svensk finansbolag som är registrerat hos finansinspektionen. För dig som kund innebär detta att Btcswe uppfyller specifika krav och vidtar åtgärder som skyddar dig som kund. Om du väljer att köpa eller sälja Bitcoin via internationella aktörer kan det finnas högre risk och de uppfyller inte alltid samma krav som svenska finansföretag.

Hos Btcswe kan du endast köpa och sälja Bitcoin. Eftersom Btcswe satsar stort på att Bitcoin kommer att vara framtidens valuta, vill de endast erbjuda tjänster inom den Kryptovaluta de själva tror på.

Kostnader hos Btcswe

  • 5% växlingsavgift
  • Inga uttagskostnader
  • Minibelopp 500 kr
  • Logga in via BankID
  • Fotokopia på legitimation krävs

Btcswe erbjuder bra villkor och kostnader när du vill köpa eller sälja Bitcoin. Du betalar ingen insättningsavgift och det är kostnadsfritt att registrera dig. På så vis kommer du snabbt igång utan en massa krångel.

Du kan betala med Swish för en extra snabb och säker process. Minimibeloppet som du kan växla är 500 kr och maxbeloppet är 50 000 kr.

Vid varje köptillfälle betalar du en växlingsavgift på 5%. Har du en transaktionshistorik över 50 000 kr eller om du vill växla ett större belopp kan du kontakta supporten som kan ordna en lägre avgift.

Eftersom Btcswe är en finanisell verksamhet måste de följa de lagar och regler som gäller i Sverige. Detta innebär att de har ett ansvar att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Därför krävs det omfattande åtgärder för att säkerställa att det faktiskt är du som registrerar ett konto hos Btcswe. När du registrerar dig behöver du därför fylla i dina personuppgifter och skicka in en fotokopia på giltig legitimation. Varje gång du loggar in på ditt konto kommer du även att behöva logga in via BankID.

Kom igång med Btcswe

För att köpa eller sälja Bitcoin via Btcswe behöver du först registrera dig för ett konto via hemsidan. Nedan har vi listat hur du registrerar dig i 6 enkla steg:

  • Besök hemsidan och klicka på Logga in/Registrera längst uppe till höger. Klicka på “Öppna nytt konto”.
  • Fyll i personnummer, kontaktuppgifter och skapa ett lösenord.
  • Svara på frågor om hur mycket du vill växla, varför du vill köpa Bitcoin och hur ofta du vill investera.
  • Ladda upp en fotokopia på en giltig legitimation.
  • När din registrering har godkänts kommer du att få en bekräftelse via e-mail.
  • Sedan är det fritt fram att göra din första insättning.
Till BTCSWE

Källor

Jennifer Martinsson

Skribent

Jennifer har en utbildning inom internationell ekonomi och brinner för att göra finansbranschen lättbegriplig och lättillgänglig för alla. Som skribent hos Ekonomival.se vill Jennifer väcka ett intresse för privatekonomi genom att förse våra besökare med praktisk information som gör det enkelt att fatta rätt ekonomiskt beslut.

Vanliga frågor om BTCSWE

Om du inte får svar på din fråga här, är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.

Btcswe är en svensk finansverksamhet registrerat hos Finansinspektionen. Btcswe vill göra Bitcoin tillgängligt och mer attraktivt för fler svenskar. Således erbjuder de en snabb, enkelt och användarvänlig plattform där du kan köpa och sälja Bitcoin.

Att registrera ett konto hos Btcswe är kostnadsfritt. Du betalar endast en avgift på 5% vid varje köptillfälle. Har du en transaktionshistorik över 50 000 kr kan du kontakta kundtjänsten och de kan erbjuda dig en bättre avgift.

Bitcoin är en digital valuta som distribueras elektroniskt. Tillgången till Bitcoin är begränsad till 21 miljoner och är inte kontrollerad av en enskild institution eller organisation. Priset på Bitcoin varierar utefter marknadens utveckling.

Du registrerar ett konto via Btcswes hemsida. Här fyller du i dina person- och kontaktuppgifter och identifierar dig genom skicka in en fotokopia på din legitimation. När dina uppgifter verifierats får du en bekräftelse via email. Därefter kan du göra din första insättning och komma igång med din Bitcoin-portfölj.

Minimibeloppet hos Btcswe är 500 kr.

Senast uppdaterad: 22 maj 2024